COLLECTIVE
AESOP-GALAXY-6.jpg

#007 AESOP, GALAXY MACAU RESORT

INTERIOR DESIGN & FURNITURE

This is the first Aesop Store in Macau located inside the Galaxy Macau Resort.

The store interior is composed of a monochromatic palette, made of terrazzo blended with brown glass fragments of Aesop bottles. The walls are covered with a sound absorbing white textured paint, providing a tranquil space within the bustling mall.

The same terrazzo is also used to form a curvy rectangular sales counter, designed with rounded edges for a gentle presence within a central position inside the store.

 

LOCATION: Galaxy Hotel, Macau, China

AREA: 450 square feet

CLIENT: Aesop

COLLECTIVE TEAM: Katja Lam as Design Architect

COLLABORATORS: Aesop

CONTRACTOR: EDM Construction

AS SEEN ON: Super Future / Aesop

All Images and information © Aesop